El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 15 de març de 2022

Tartana amb pluja

Quan les prediccions meteorològiques confirmen la realitat d'un dia de pluja, saps que el més assenyat és no mullar-se i esperar anar a fer esport en un altre moment. Sempre diem que gaudim de la vostra companyia, però volem el millor per vosaltres i precisament mullar-se i quedar xopes i xops, no és la nostra aspiració.

Però com que som molta colla, i no volem deixar a ningú sol, ens apropem al camp base de Torre Mossèn Homs, i si veiem que resulta possible la sortida, ens hi aventurem i al final la pluja ha estat molt fina i la sensació general és d'haver-nos passat molt bé i afirmar que "ha valgut la pena".

El recorregut ha estat el clàssic en aquestes ocasions, i és anar pels carrers de la urbanització de Matadepera, per no enfangar-nos gaire i com a objectiu arribar fins a la font de la Tartana, que té un entorn que no decep a ningú: la cova que es manté igual al llarg dels anys i que hi alberga una font, ara d'aigua tractada de la vila.


El més important és que xerrem pels descosits i que ha estat de nou un èxit i la continuïtat del grup no ha estat alterada i agrair especialment a les valentes i valents que no s'han volgut perdre la trobada sota la pluja. Gràcies a tothom i us esperem el dissabte vinent, i no esperis més: apunta't ja, que tenim moltes ganes de veure't. Ens veiem i aquí tens el formulari: http://inscripcio.mossenhoms.be

I ara rebem fotografies del llar de la setmana i que podem anar enviant, per la memòria Mossenaire. Animeu-vos i podeu enviar a foto@mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener