El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 8 de març de 2022

Voltant per Terrassa i Sabadell, al camp

La millor manera de començar un bon cap de setmana és fer-ho amb gent amb la que t'hi trobes bé, i aquí hi fa força garanties de trobar-la. A qui que us fa una mica un escrit de record del que ha estat un entrenament de #dissabtesMossenaires ha esdevingut Avi de fa un dia, i estar a aquest raconet de món, com moltes altres vegades, amb gent que fa molts anys que tinc la sort d'enriquir la meva vida i d'altre de nova que setmana a setmana anem coneixent. Sempre ens ve algú nou que ens fa il·lusió conèixer i sempre venen antics Mossenaires, encara que sigui a veure'ns.

També ens agrada rebre fotografies de la setmana de qui no pot vindre i qui vols participar d'aquest projecte, que allarga la trobada amb el reportatge que cada setmana es publica.

Els que correm hem anat i corregut pel bosc de Can Deu de Sabadell, en un recorregut prou conegut i que passa per molts llocs que hem repetit moltes vegades i el que caminen, també han fet un recorregut i s'ha retratat a la font de l'Argelaguet. Segur que podreu se seguir els recorreguts si us els baixeu en aquest reportatge!!

Aquest dissabte i per variar, i igual com sempre, estem oberts a tu, i no tinguis dubtes: si vols passar una estona diferent i fer un tomb pels voltants, tens l'oportunitat de fer-ho amb nosaltres. No deixis passar l'oportunitat i si us plau, apunta't abans per fer previsions. Gràcies de tot cor!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener