El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

divendres, 15 de juliol de 2022

Correm i Caminem en grup

Mossenaires sempre és una festa els dissabtes a les 08:00 . Avui ens ha conduit el grup de corredors un mossenaire molt antic, i a qui li estem molt agraits en José Carlos Rodríguez i que de fa molts anys porta el grup al cor i ens ha fet aquest recorregut . Si premeu aquí, podreu llegir el que ens explicava quan va ser reafirmat Mossenaire d'Honor   .  El recorregut, totalment triat per ell segur que ha estat en la línia dels camins Mossenaires, on predominen les rialles, bones converses i ganes de fer esport plegades i plegats. El podreu veure més avall, a aquesta crònica si tens la paciència de llegir-la.

També avui, el grup de Mossenaires caminants, ha estat conduit pel Mossenaire d'honor Josep Vandellós i també podreu llegir el que ens contava quan ho va ser ara fa onze anys. Us convidem a llegir-lo també aquí

Bé, el que us dic: podeu veure els participants Mossenaire d'avui, tot al llarg de la crònica i també anem rebent fotografies de Mossenaires que ens les envien des d'allà on volen lliurement, i que també agraim, com la Carme, José, Miguel, Marta, Manuel, Isabel, Pau, que encara mantenen viva la secció d'enviar com a Mossenaires els seus entrenaments i  curses.

De nou ús agraïm que esitgueu convenient apuntats, donat que Mossenaires és un entrenament controlat i acurat, i aquest dissabte vinent tornarà a les 08:00 en punt a esperar-te. Si no t'has inscrit, ara pots fer-ho fàcilment a http://inscripcio.mossenhoms.be i si no pots o no saps, cap problema. Li dius al de la gorra vermella, un tal Pep,  i ell t'ho fa. Bona setmana i gràcies per tot!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener