El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 1 de juliol del 2022

Mossenaires cap a Sabadell

"No em llegeixo les cròniques"
Força amistats alguna vegada o altre m'han confessat, que no s'ho llegeixen, i de debò que no patiu, que us estimo igual, tot i saber que cada setmana faig un petit escrit de com ha anat, penjo fotografies, vídeos, circuit, animo a la gent a venir i creo aquests sistemes que a mi em semblen que van bé, com inscriure, per poder fer previsions, soc conscient que tothom va de bòlit que no hi ha temps per a tot. També entenc que hi ha a qui no desperto interès i tampoc passa res. De fet, jo mateix ho escric, i llavors me n'oblido i si tan sols "una sola" persona li ha servit alguna vegada, ja puc dir que em dono per satisfet. Si tu te'n perds alguna i la vols recuperar, des de 2005 estan recollides a la nostra web i també a la meva. pepmoliner.cat
També se'm diu que també costa apuntar-se, però està establert així i us ho dic del cert que a mi em va bé: puc enviar la crònica a qui me la demana o avisar de canvis i fer que tots sabeu a qui porteu al costat, donat que en tindreu el nom. I no tinc sorpreses de dies que som quatre o com alguna vegada havia passat, que vam arribar a ser cent cinquanta.
Bé: a qui no s'ho llegeix, a hores d'ara aquesta també se l'ha perdut, però per això tu que m'estàs llegint també m'ajudes i segur que m'entens.
Recorregut dels clàssics, ple de bones xerrades i que et convido a seguir, si cliques a wikiloc, que és on estarà penjat.
Va, i ja que hi estàs posat o posada i m'has llegit, que et sembla si et vas apuntant pel dissabte vinent mossenaire a http://inscripcio.mossenhoms.beCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener