El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 18 d’agost del 2022

Dinosaure Roc Alabern

Sabent que farem deu quilòmetres i fa molta calor, mirem de trobar fonts i llocs ombrívols, encara que avui ha estat especial: el dia que anem a veure un monument bastant especial, el Dinosaure, un munt de ferralla ben ordenada i ben cuidada, realitzada fa una colla d'anys pel desaparegut artista Roc Alabern. La seva trajectòria va ser un procés de recerca continu i de renovació constant. Els seus orígens van estar lligats a la representació pictòrica del paisatge i va evolucionar cap a l'abstracció geomètrica fins a arribar a fusionar la natura i l'ordre.

Llavors a mig camí coincidim amb els Mossenaires caminants, amb l'Enrique que s'estrenava, en Josep que fa de guia, la Lídia i la Montserrat. Podeu veure el recorregut al llarg d'aquest reportatge.

A l'arribada ens esperava una bona sorpresa. L'Eva ha dut de casa seva una caixa plena de figues i meló ben gelat, per donar un bon colofó a la trobada. Gràcies!!

Ja us podeu anar inscrivint per dissabte vinent. Us hi esperem!! http://inscripcio.mossenhoms.be


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener