El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 12 d’agost del 2022

Entrenant fins la Pça. Pep Ventura

Tot i que no plou com ha de ploure, algun toll d'aigua es forma. La forta pluja del dia abans, tot i que poca estona, ens feia preveure això i avui hem fet un circuit amb molt asfalt, per no ofegar-nos. La idea era travessar Matadepera i aturar-nos a un parell o tres de fonts. La principal, al Parc d'en Pep Ventura i més endavant a la plaça Sant Jordi. També tenim, quan arribem al camp base a Torre Mossèn Homs, a Can Mossenaire, una bona font i que ara veureu com ens remullen les nostres amigues i amics.

El grup de caminat, ha estat format per en Josep i la Lídia i han fet set quilòmetres i el de córrer aproximadament nou i mig.

L'agost continua, amb forta calor, i continuem lluitant amb notar menys l'escalfor que cada dia ens acompanya, buscant circuïts ombrívols i amb fonts i agraïm la vostra companyia i l'ajut en el projecte d'entrenaments en grup.

Ja tenim obertes inscripcions pel proper entrenament aquest dissabte, per si vols compartir una estona amb nosaltres http://inscripcio.mossenhoms.beCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener