El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 12 d’abril del 2023

Anem a fonts

Ens agrada anar a la font dels plàtans per diferents motius, el principal és anar-hi ben acompanyat: i que més es pot demanar?

Avui dediquem la portada i aquestes línies a l'Eva i en Pau. Mentre estava pel camí de néixer, l'Eva ens venia a veure molts dissabtes i amb unes ganes especials de voler ser aviat fent entrenaments en grup amb la família Mossenaire. Ens regala unes imatges precioses fent un tomb pel camp al costat de la seva bona amiga Maricarmen. Gràcies per fer-nos partícips i segur que veurem a en Pau entrenar amb la seva mare i amb nosaltres.

La colla hem baixat per la font de capellans fins al torrent de Ribatallada, i amb destí a la font dels plàtans, que raja poc, però almenys pel camí algun que altre saltirone't hem fet pel rierol que baixa. També hem gaudit del circuit que és bonic, i a la tornada alguna pujadeta per posar-nos a prova. En Jordi ha salvat de ser atropellada una salamandra comuna, que té uns colors que ja indiquen que segrega salamandrina, que té fort efecte neurotòxic, davant els seus possibles depredadors. Pels humans és inofensiva però arribar a distàncies fins a 2 metres. És espècia protegida. Gràcies, Jordi.

Donat que estem en període de setmana santa, hem estat poca gent Mossenaire, però hem gaudit d'aquest recorregut.

Mossenaires que han anat a caminar han estat conduïts per en Mirabet a veure i beure una font que no coneixíem: la font de Can Vinyers. Novetat en el circuit. Sempre es passa bé anant amb el grup de caminar i us hi convidem a venir.

Esperem que hàgiu reposat bé aquests dies, i us esperem amb els braços oberts a http://inscripcio.mossenhoms.be
Clicla la imatge si vols veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener