El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 6 d’abril del 2023

Anem tot corrent al Parc Ventura

Matadepera és un poble on Mossenaires i va via sovint, i ara tenim un racó dins el poble que té molt atractiu. Un lloc on hi ha font, ombra, tranquil·litat i si et vols enfilar algun joc per la canalla i no tant de canalla. Avui u d'abril fem cap nosaltres al parc Pep Ventura, un músic que ha estat molt reconegut en el món sardanista i a te aquest bonic parc, amb el seu nom. Va per tu!!

Cada vegada tenim més amigues i amics que fan trobada amb nosaltres, i en tenim dues al córrer la Mireia i la Isabel: benvingudes, i a caminar també avui la Pilar i la Bàrbara s'estenen al grup. I també ens van venint Mossenaires antics, que feia dies que no vèiem com en Manolo. Vol dir, que estem contents de veure que encara ens porteu al vostre pensament i enriquiu el projecte d'entrenamentes en grup amb la vostra presència i companyia, i el vostre suport. Gràcies

Rebem col·laboracions fotogràfiques de molts de vosaltres, com la Mireia, David, Nere, José i les posem totes. També de mossenaires que ens envien els seus entrenaments com la Carme.

Esperem que estigueu passant una bona setmana santa i uns dies de repòs i us instem a apuntar-vos pel dia 8 d'abril, que tornarem una setmana més a fer un bon entrenament. Si vens tu: serà un bon entrenament. Gràcies!!

http://inscripcio.mossenhoms.be

Clica sobre la fotografia per veure el video


I fem darreres inscripcions, amb en Fran
Carme a la cursa solidària un km una vida de València
2on 10k cursa solidària un km una vida de València


Encarna i Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener