El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 8 de juny del 2023

Masia de Can Deu amb Mossenaires

 Espectacular la Masia de Can Deu. Nosaltres tan sols hi fem parada, pero reviscoles història. De vegades ja hem dit que ara la Masia de Can Deu, documentada des del 1415, ens permet reviure com eren les cases de pagès vallesanes abans de la industrialització del camp .

Des del segle XV diverses famílies van posseir la Masia: els Sallent – Deu, els Miquel, els Mornau… Alguns hi residiren tot l’any, per d’altres el mas va ser una residència d’estiu, però tots ells hi van realitzar treballs productius al camp, tal i com es mostra al Museu de la Vida al Camp. 

Així doncs, tradicionalment Can Deu ha estat una explotació agrícola que es va especialitzar en el conreu de la vinya fins que, a finals del segle XIX, la crisi de la fil·loxera va provocar l’abandonament d’aquest conreu. La pròpia masia ha anat canviant i creixent al llarg del temps en funció dels interessos dels propietaris del moment.

Tothom ajuda, tant els que veniu, també els que us inscribiu i feu la trobada gran i en Jordi i Fran, que fan fotos i vídeos. Els que porteu la bandera i els que ens dissenyeu aquests circuits, tant de caminar com de córrer. Mirabet, Juanjo, Pep, i en definitiva, tothom participa en que sigui un èxit. 

Avui tres Mossenaires que s'estrenàvem i als que donem la benvinguda i esperem repeteixin, com la filla de la Mar, la Clara que tot i no ser corredora, ha fet l'entrenament fantàsticament bé. També el cosí d'en Christian, l'Àlex i també l'Òscar, que és el germà d'una Mossenaire d'honor, la Mercè. Gràcies per enriquir la trobada.

Al llarg del reportatge podreu veure els dos circuits: el caminants per Can Bonvilar i el que corríem a la Masia de Can Deu.

Què?, us aneu apuntant per dissabte? gratis i no compromet a res a http://inscripcio.mossenhoms.be

Inma i Pep, la primera foto
Cliqueu aquesta imatge si voleu veure el vídeo i escoltar la múscia

José Vicente Muñoz Montenegro, sempre explico que va ser el meu primer entrenador l'any 93 i vaig fer la primera marató gràcies a ell baixant de les tres hores. De nou Gràcies, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener