El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 1 de juny del 2023

Torrebonica i Castellarnau amb nosaltres

Els Mossenaires que caminen, avui han fet un nou circuit per Torrebonica i Can Canyes, i ha estat en Mirabet qui ha dut la bandera i ensenyat algun nou racó. El grup ha fet un recorregut llarg, i bonic. Segur que ha valgut la pena. Fotografies que nodreixen la trobada, tant d'en Juanjo, Maite, Nere, i podreu gaudir-ne des d'aquest el vostre espai.

El Mossenaires que corren, han arribat fins a Castellarnau i, però abans paradeta al lloc on el golf recull aigües pel rec del camp del golf del prat, i descansos diferents, el més important on abans hi havia gronxadors i font, i ara res de res. Per futures ocasions aquest circuit donarem sorpreses agradables. Ja us en paralarem.

No us distragueu i aneu-vos apuntant, per preparar millor la nova trobada de dissabte vinent. Ja ho saps, i com sempre a http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies per venir, per llegir-nos i per fer el projecte gran.

Jordi i Txell

Clica al damunt per veure el vídeo i escoltar la música


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener