El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 9 de maig del 2024

Parc Audiovisual i Llac Petit des de Can Mossenaire

Quan arriben les vuit del matí fem el de sempre, preparar-nos per esport en grup, córrer i caminar i anar a llocs, que tot i que repetits, sempre són interessants i diferents, en funció dels que veniu. Ens influeix el clima, si és hivern o estiu, fred o calor. El que no canvia és la predisposició de compartir amb altra gent, aquests moments.
Primer despleguem les banderes, un símbol que ens acompanya per sentir-nos més units i cada setmana la porta algú diferent, amb una bandera carregada d'història.
Com que la pluja va venir feia un parell de dies i sabent com es buiden les reserves d'aigua, ens agrada veure aquesta joia de la part nord de Terrassa, el Llac petit. Si el veiem ple ens agrada sobre manera, encara que per nosaltres tan sols és un lloc pintoresc que ens recorda que en una època aquests camps que envolten Can Bogunyà eren regats per aquest pantà. I petit, perquè hi havia el pantà de la Xoriguera era una presa d'aigua situada a la riera de Gaià, al terme municipal de Terrassa. Fou construït entre el 1898 i el 1902 per tal d'abastir d'aigua Terrassa, però es va esfondrar el 1944, causant vuit víctimes mortals.
Mossenaires que caminen, van fer-ho pels plans de Can Bonvilar, en Nico Burgos i Josep Vandellós van dur les banderes, i de fotògraf en Gus, la Dolors, la Mireia. Vol dir que tenim bons reportatges per guardar a la memòria. També us ho volem agrair aquesta i cada setmana.

Arribats a aquest punt, tan sols ens queda demanar-te si vols venir que t'inscriguis, que el dissabte ja el tenim aquí. Ens hi veiem: http://inscripcio.mossenhoms.be
Josep Mirabet, a punt
clica damunt si vols veure el vídeo
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener