El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 23 de maig del 2024

Figueres del Mas, Can Canyes i Bassa des de Can Mossenaire

Avui tenim història trista, i és que l'Eva Cantero, una de les Mossenaires més antigues i amiga nostra, i que va ser pionera al grup a venir amb els seus gossos, en Sherlock i Watson, ens porta la mala notícia que en Watson està molt malalt i el porta, a més, perquè sap que els seus gossos han gaudit un munt de vegades de tots vosaltres. A en Watson, l'Eva li va donar una segona oportunitat, quan el va rescatar d'una gossera de Logronyo mitjançant Associació Anoac Cornellà. Ara en té tretze d'anys i molts d'aquests ha vingut els dissabtes amb l'Eva i ara amb en Tony també. Avui li hem volgut dedicar el nostre entrenament i esperem que no pateixi gaire el temps que li queda, i hem gaudit de la companyia del Watson; un gos mossenaire. Gràcies per les estones compartides.

La pluja semblava que podia esporuguir a la colla i, tot i que ens ha acompanyat en algun moment, hem estat força amics entrenant plegats i fent allò que diu en Juanjo: "aquí es corre i camina encara que no plogui". Si fa o no fa, això diu. No recordem ja, si algun dissabte hem deixat d'entrenar. Diria que sempre ve algú o altre. Impressionant.

Els que correm, hem anat a fer un tomb per Torrebonica i la fotografia ha estat als plans de Can Canya, i la Dolors Egea ens ha retratat.

Els que caminen han baixat fins a la bassa del Golf, i vet aquí que a la cruïlla, corredors i caminants hem coincidit, com podreu veure a la fotografia, que ha fet en Josep Vandellós.

Com sabeu, ens podeu enviar fotografies interessants vostres, i en tenim unes d'en Jordi Garcia, que amb nom de Mossenaires va córrer una de les seves maratons pel món: a Riga. Gràcies per passejar el nostre nom i et felicitem.
Josep i Pep, a punt de desplegar la bandera
clica al damunt si vols veure el vídeo al YoutubeCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener