El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 6 de juny del 2024

Mirador dels plans de Ca N'Arnella, Font no natural i Pont Rodalies des de Can Mossenaire

Permeteu comenci crònica amb en Niko, Mossenaire que junt amb la Txell, sol ser el primer a apuntar-se quan tot just els dimecres a a la tarda s'obren les inscripcions. Una vegada em deia que amb aquest honor sembla que li hauria d'aconseguir una bona cuixa de pernil com a reconeixement. A hores d'ara el pressupost Mossenaire no dona per gaire, és més amb un caramel·let de Can Pifarré, directament des de Bellpuig de Lleida, i sense sucre i apte per celíacs. Què més es pot demanar? Això sí un reconeixement a la constància i perseverança en ser el primer cada setmana a apuntar-se. Gràcies, Niko

La rutina dels dissabtes que tots tenim ben apresa i tant caminants com els que correm, sortint a la mateixa hora des de Can Mossenaire, amb la seguretat que de l'entrenament sempre alguna cosa positiva queda, i és el plaer de fer-nos costat tots plegats.

Podeu comprovar els circuits, i sembla que avui tornava a haver-hi fang i per segona setmana consecutiva he anat per terra, o més bé dit de cap al fang.

Us convidem a clicar sobre les imatges dels circuits a wikiloc, per tenir dades concretes del temps, alçada distància. El que no us podem dir del que hem parlat. Per això has de venir si vols incorporar-te a una bona conversa. Gràcies per tot i no us distraieu a apuntar-vos a http://inscripcio.mossenhoms.be

Fins dissabte al mateix lloc i a la mateixa hora trenta-un anys seguits.

Niko, El Mossenaire que s'apunta més vegades el primer
Clica damunt la Inma si vols veure el video al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener