El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 13 de juny del 2024

Turó de les Roques Blanques, Collet de Can Roure , des de Can Mossenaire

Turó de les Roques Blanques o com li diem nosaltres "els sis revolts", és l'entrenament que sol ser més llarg i possiblement més complet. També cal dir, que envoltats d'aquesta bona maror, els fem amb un tris-tras. Ens il·lusiona saber que la Mar Villafañé és dels entrenaments que més espera i del que en gaudeix, i avui amb tot el pes de la bandera Mossenaire que ha conduït, desplegat i plegat a la perfecció. Gràcies, Mar!

Voldríem destacar que gairebé cada setmana en David Fernández ens fa un salt mortal i sense xarxa. És el nostre Mossenaire saltador i que ja té una bona col·lecció, que a la vegada ens satisfà veure l'empeny que hi posa.

Mossenaires que caminen han anat de fonts: la de les Canyes i la de Can Vinyers i avui el reportatge ens l'envia en Jordi Viñeta, que a la vegada ens ajuda amb les inscripcions. La bandera i la colla ha estat guiada per en Mirabet, un expert a trobar racons i raconets.

A la col·lecció de fotografies n'hi ha dues meves, on s'observa les petites conseqüències d'anar per terra, amb una patinada. De fet, dues setmanes he caigut. A la tercera serà la vençuda. Per cert, la Marta Cirera avui ha ensopegat i ens ha fet patir, no fos seriós. Però ha continuat fins al final. Ens n'alegrem.

Veureu la gran quantitat de Mossenaires que van anar la primera cursa solidària per l'ELA i esperem que la investigació aproximi el benestar a les persones que la pateixen. Molts ànims.

Gràcies per tot i us convidem de franc ara i sempre a apuntar-vos i fer-nos companyia la setmana vinent. http://inscripcio.mossenhoms.be
Clica damunt aquesta imatge per veure el video al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener