El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 5 d’abril del 2008

5 abril - Entrenament en GRUP

Crònica.

Sempre és una incògnita el circuït a fer: és important que no superi l'hora de durada per que tothom tingui la confiança de saber on va. En aquesta ocasió vam fer el clàssic de baixar pel camí que envolta el golg, amb un canvi fins a la torre elèctrica que ha secundat aquell que s'hi ha vist amb ganes. Cada setmana procurarem fer una fotografia d'un mossenaire, per què tots plegats en anem coneixent, en aquest cas, mentre travessavem el torrent de la Betzuca ha estat en Francesc Marinelo el retratat. Persona que és un clàssic des de far molts anys i que ve de la ma del nostre massatgista, en Jordi, que va venint de tant en tant, que per temes d'horaris no sempre li és possible.

Fotogafia a la font de l'Argelaguet, on ja ens esperaven en Lluis i el seu fill. En Vicenç Cabanes, moments abans ens havia deixat per una drecera, per que tenia d'arribar aviat a casa.

La culminació, l'Anna ens ha regalat un piscolabis de celebració d'un dels seus innumerables podis, en aquesta ocasió de la mitja de Montornés. Enhorabona Anna.

Fins la setmana vinent.

2 comentaris:

  1. 73.542 visites? Increible Pep! Aquest blog és un exit! Felicitats per la feina que fas dissabte rere dissabte amb els entrenaments. Espero poguer compartir amb vosaltres algúna sortideta. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan.

    El blog va en combinació amb el Fòrum que és el lloc on més gent se'l mira. Al rànking on està d'estadístiques sempre estem força amunt. El comptador el belluga més, doncs el fòrum encara que els que escriuen no son tants. Si toques el quadradet blau que surt al costat del comptador veus les visites diàries, els dies on n'hi ha més, etc.

    Estarem encantats el dia que vinguis a fer l'horeta d'entrenament en grup, encara que estàs a Blanes, segons el teu perfil al blog. El meu germà és campista i s'hi passa força temporades. Un altra abraçada per a tu, Joan, i espero que la recta final de la teva preparació per Zegama sigui un èxit, així com el repte que t'has marcat.

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener