El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 24 de maig del 2008

24 Maig-Entrenament en GRUP
Ha estat genial. Arribo el primer a Torre Mossèn Homs, i la majoria dels amics que s'apropen a entrenar amb nosaltres, o feia molts dies que no coincidíem o no els conec. Vol dir que toca presentacions i el plaer d'anar coneixent gent que s'anima a entrenar en Grup. Una vegada més, la teoria d'entrenar plegats sembla que tot i que la pluja i els camins pels de fang, els tolls i un llar etcètera que semblen aigualir l'entrenament, con dic, sembla que no afecta a tot plegat i surt un bon entrenament, com diria en Josep Rull, "èpic, per si el primera vegada". En Josep va apuntar als canvis de ritme i se li nota que l'esport forma part de la seva vida, que diu molt, donat que era un dia per posar a prova les ganes de córrer. En Jaume, que s'estrenava al fòrum també, assegura que era la primera vegada que entrenava en Grup, que ho feia plovent i que no hi veia un borrall amb les ulleres entrelades i sembla que no serà l'ultima vegada que ens farà companyia. Per nosaltres és fantàstic que t'hagin quedat ganes i feliços d'ampliar el gran ventall d'amics que ens ajuntem dissabte rera dissabte per aquestes contrades. Els germans Expósito propietaris de la tenda i equip del California Sport, amb en José que era el seu cumpleanys i al que felicitem, i deia que havia estat als campionat del mon de cros de veterans, amb un munt d'idees esportives i que sembla que anar en aquest grup tan heterogeni també el va sorprendre. Sempre intento transmetre la idea que soc feliç de compartir entrenament amb gent vinguda d'arreu.
Per mi mossenhoms és alguna cosa més que entrenar. Tots sou impressionants.
En Chamorro, que fa anys que el veig i no conec gaire, fent curses i que em preguntava si teníem la web. Aquesta és una manera d'estar en contacte i que ens fa estar més propers els uns dels altres; llavors el noi de la barba, que havíem entrenat fa molts anys pels matins i quan sortíem de l'avinguda 22 de juliol amb en Trujillo, Boada, Asin. Sap greu que ara no recordo el nom, a veure si l'Anna em dona un cop de ma. Abans tenia problemes de bessons i l'Anna li va explicar el nostre invent. En fi, segur que no dic tot el que em vau transmetre, donat que en 1h, no dona temps de tot.
El que fa més gràcia que sou vosaltres mateixos, mossenaries ,que cadascú fa venir a provar el fet d'entrenar en grup, amb la premissa de que l'única intenció és de passar una bona estona, d'aproximadament 1h i anar-nos esperant que no deixar a ningú orfe de la nostra companyia i a tall d'exemple en Josep venia de la ma de l'Albert, l'amic de la barba, per l'Anna, els germans Expósito pels també germans Molina, en Quim pel Joan i així anar fent i per fer l'entrenament . Tinc que dir que estàveu tots molt forts, tots i cadascú i sense excepció. Es van fer un parell de canvis de ritme i en Lluis va suggerir de retratar als "nous", donat que no es recordava que en una sola matinal set noves incorporacions mossenaires ens donarien el plaer d'entrenar amb elles. No recordo massa els noms de tots set, com ara el noi de la samarreta blava sense mànigues, que semblava també content.
En fi, els habituals fantàstics: en Pasqual feia dies que no venia i ens alegra veure'l de nou, en Serna,
Dons bé; en Jordi, Lluis, Marc Roure, Chamorro, 6q, Vicenç Cabanes, Vicenç Sant, Jaume, Xavi, Joan, Quim, Albert, noi de blau, Jordi, Carles Salmeron, José i Emilio Expósito, amic Anna, Josep Rull, Martí, Pascual, Anna, Josep Serna

Bé, si s'us acut alguna cosa o anècdota o el que vulgueu, fantàstic.


Mossenaire de la setmana; un nouvingut


Moment de l'entrenamentEls nous !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener