El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 31 de maig del 2008

31 maig, Entrenament en GRUP

Si vam aguantar tota l'aigua que ens va caure el darrer cap de setmana, encara més motiu per venir el proper, oi que si ?

Ep, ep, ep: dissabte comptem amb tu. Vinga !


L'entrenament , en la linea. Ha estat una volta amb alguna petita variant, i arribats a Argelaguet després d'un parell de canvis ens fem una magnífica foto, que qui sap on para.
Arribats al Torre Mossèn Homs en Xavi Miquel ens obsequia amb uns bons detalls com Xacolí, begudes de tots tipus i pica pica. Tampoc ha quedat testimoni gràfic del moment, que junt amb tot va ser magnific i que em sap greu per vosaltres, que no us ha quedat el record.

La targeta junt amb un magnífic billeter amb dinerets, l'he perdut no fa gaire estona i que imagino que ha estat en alguna de les vegades que m'he ajupit a obrir les portes d'on treballen i, però del que no n'estic segur. He donat voltes per tot arreu, intentant recuperar-ho, però no ha estat possible.

Em sap greu també per les fotografies que tenia que penjar i que s'han perdut.

2 comentaris:

  1. Hola soy José Expósito, me ha encantado este grupillo que tenéis que sin duda repetiré otro sabado

    Un abrazo

    ResponElimina
  2. Hola José; Nosotros estamos muy contentos de haber podido compartir un entreno contigo y tu hermano, y ya eres parte del grupo. Como decimos por aquí, un "mossenaire". Cuando te apetezca, será un placer, y ya viste que la filosofía del grupo és ser muy abierto. Lastima de la lluvia deslució un poco el entreno, pero como tu decías: la lluvia incluso llega a ser agradable. Hasta pronto. Pep

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener