El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 3 de maig de 2008

3 de Maig, Entrenament en GRUP
Bé, una mica per recordar: es plantejava anar a retratar el camp de roselles, amb la nostra estimada Mola i quedar amb la Mari Pau, recentment operada, que hi aniria tot caminant. No va ser possible, per què estava un xic lluny i per això no hi surt, encara que va venir, a fer-nos costat amb els entrenaments mossenaires i per això queda constància amb fotografies a l'arribada, junt amb la Dolors, la seva gran amiga i en Jordi i jo mateix. Un bon home que veient que feia fotografies s'ofereix a fer-nos una a tots quatre, que ens ajuda a recordar aquestes bones estones que passem plegats.

Com a mossenaire de la setmana, la Montse Vila, que fa força temps que sovinteja els nostres entrenaments. No fa massa que va començar a córrer, és la mare d'un atleta magnific, com és en Lluis Aguilar. Sempre se la veu contenta. Les curses que hem compartit, l'he vist pujar a podis. Per molts anys,

El circuit va ser d'aquests que passen per llocs molt ombrívols per l'espessor de la natura i molt agradables per la tranquil·litat que s'hi respira, i ben acompanyats per cants dels ocells, típics d'aquestes èpoques de l'any.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener