El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimecres, 29 de febrer de 2012

Mal dia per córrer

Quan vam llegir que la canonada de gas que ha fet estralls en llocs tan coneguts i bonics, i a més ens diuen que no tindrà connexió a enlloc sentim ràbia. Un tub immens i que ha trinxat arbres, llocs idíl·lics i ara no saben ni per què l’utilitzaran. Si algun dissabte el podríem qualificar de “Mal dia per córrer”, seria aquest. Només passar per la Residència d’avis de Torre Mossèn Homs, en Vicenç Cabanes sent una forta molèstia a la cama i decideix no continuar.
A poc de passar pel torrent de la Betzuca, un munt de motos de motocròs, passen pel nostre costat i ens empolsinen i contaminen d’allò més: decidim aturar-nos a fer la fotografia de grup, per deixar passar el núvol de pols, per no anar respirant tot això.
Jo, sento un fort dolor al bessó que m’acompanyarà tot l’entrenament.
Quan arribem al bosc de Can Deu, l’Ignacio Bravo trepitja malament i es fa una
torçada de campionat i te que tornar caminant fins un lloc on llavors la seva parella, que avui s’estrenava a córrer amb nosaltres, te que anar am el cotxe. Quan arribem a la zona de lleure de Sant Julià, veiem que les fonts no tenen aigua i quan volem fer la que pensàvem que seria la foto de grup, aquest està minvat, donat que ja no hi érem tots.
El mossenaire de la setmana passada, en Ferran, porta a un amic, l’Àlex, se s’estrenarà avui i aquesta serà la part positiva, així com el plaer d’haver-nos pogut veure.
Desitgem a tots els lesionats una recuperació ràpida i esperem tenir dies millors.

Comencem amb el sentiment de frustració i bocabadats per com està quedant tot

La muller de l’Alberto i la seva amiga i mare de dos bessons, nen i nena. L’Alberto i en Carlos Serrano

A més costava veure quin camí teníem que agafar.

I ara ens trobem a l’Ignacio, esperant que el vinguin a buscar amb un somriure més de circumstància que de content.

Què se’t curi aviat i tornis a venir tan bon punt vegis que pots fer-ho.

 

 

 


SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)
Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener