El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 1 de febrer de 2012

Un clàssic entrenament

La Mitja de Terrassa ha fet que avuí els mossenaires hem estat poquets. Segur que heu estat prudents i esperem que us hagi anat la mar de bé.

Hem estat poquets els que hem fet un entrenament al circuit clàssic i perquè no ens cansés massa, donat que dúiem a amics que tenien la nostra mitja.

A la sortida hi havia una colla de d'amics que ens han vingut a saludar i anaven a fer la pujada a Montrodon de cara aquest proper diumenge.

Bones converses i de la colla teníem a en Jaume Aragonès que a la mitja faria un gran registre de 1h18 que ha fet fins a Sant Julià d'Altura .

En n Joan Forté que ha vingut fins a Sant Vicenç de Verders la mitja va establir un registre de 1h40' .

Des d'aquí felicitem a tots els amics que també la vàreu fer i ja ens explicareu que tal va anar.

 

Toni, Jaume, Jose, Toni, Gaby, Jose
Irene, Javi, Joan, Fernando i jo

Avui després d'un temps ha vingut en Fernando que encara està convalecent d'un accident i

La Irene, que amb el seu marit porten corremonts.cat on ara hi tenim creat un grup per si us hi voleu apuntar. Tenim a quatre subscritors mossenaries: Irene, Agustinjr, Alex, Antonio Rubio

També al nostre fòrum els que no esteu apuntats, ho podeu fer per rebre noticies.
http://mossenhoms.netfreehost.com/profile.php?mode=register


En Joan ens retrata a Sant Vicenç de VerdersEn Toni s'ens dona a conèixer com a Mossenaire de la setmana i li agraim que ens faci costat al nostre projecte i ara a més: sabem d'on ve i on va.

Gràcies Toni
 


Em dic Toni amela, de sempre he sigut un apassionat de l'esport, de petit ja corria, m'agradava, també he fet altres esports, basquet, handbol, ciclisme etc.......

Fa cosa de tres anys i prop dels 40 anys, va passar que aquell estiu, lo típic, bon menjar, coca cola, unes claretes, bé lo normalque sol passar, al final de l'estiu havia pujat uns kilets cosa totalment anormal en mi. Això en va fer decidir a tornar a començar a fer esport, també suposo i com diu la meva dona, la anomenada " crisi dels 40".

D'ençà fins ara he anat corrent per " joví" de tant en tant faig alguna cursa per foguejar-me. Sempre he acostumat a sortir sol a córrer, fins que per part de la família vaig saber de vosaltres, i en vaig dir que un dia tenia que venir a corre en els mossenaires aquest dia va arribar fa uns tres mesos, en va agradar molt i ara sempre que puc m'apunto, la veritat es que sou la motivació per aixecar-me el dissabte a les 7 del mati, venir aquí, entrenar i fer la xarrada i a les 9 cap a casa ja de bon humor i començant el dia
carregat d'energia.

Per acabar donar les gràcies al Pep, per la seva iniciativa, que en tota seguretat ens ha aportat el valor d'estimar l' esport en la vessant mes popular, les relacions entre el corredors de compartir una mateixa finalitat, disfrutar per sobre de tot de la natura i de l'amistat de persones que en molts casos nomes es coneixem d'aquest matins, i que fa que durant aquesta hora aconseguirem desconnectar totalment de les càrregues de tota la setmana.

siau.http://blogs.avui.cat/pepmoliner/files/2012/02/josepmolinerDisseny.gif

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener