El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 8 de juny de 2020

5 Setmanes amb tu "Mossenaires"

Pensar a protegir a les nostres amigues i amics, i durant temps hem anat seguint les recomanacions de les autoritats i dels entesos sanitaris, i vam deixar de fomentar els "entrenaments en grup" passant a ser "individuals", i més sabent que el tema és molt seriós i que se'ns està fent dur, donat que les nostres trobades socials es fonamenten en la relació. Llegíem que una de les maratons més antigues del món amb cent vint-i-quatre edicions, la Marató de Boston, s'ajorna per més endavant, quan fins avui dia s'havia fet de manera ininterrompuda.

"Entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs", estem neguitosos per poder tornar als nostres dissabtes, però mantindrem la prudència i seguirem amb aquest nou projecte, que es basa a no perdre'ns el contacte i si pot ser conèixer a gent nova que ens enviï al seu pas per "Terres Mossenaires", ni que sigui veient-nos amb una fotografia feta la mateixa setmana per llocs que tant ens agraden. Us seguim animant, per no oblidant-se i segur que "ens en sortirem". Els que no pugueu venir, no deixeu d'enviar la vostra fotografia des del lloc que us agradi aquesta setmana.

Agraïm de nou l'esforç de donar suport a aquest projecte i ens fa molt feliç veure-us amb aquestes fotografies, fetes amb el cor i que ens fan enyorar-vos i desitjar-vos sempre el millor. Que la salut us sigui favorable i esperem veure'ns amb seguretat i ben aviat. Petons i abraçades... i colzes!!JOAN PUIGCINTA & DAVIDJORDI MASTXELLANTONIO MAYORGASJOSÉTRANSIJOSEP MONCUNILLJORDI MASSILVIA MOYAJOAN FORTEJAUMEVEROMONTSE SILVIAANNASUSANA, ROSA, ISABELENRIQUEMIGUELINMANICOLAUJOSEPEVAROSIXÈNIAOLGAMARCPAUXIMENAIDELFONSOCRISJOAN SOLÉ-PLAJORDI MASMARTACARMELOLA TERE
FRANMANOLOJORDIEVA & JORDIPACO BARCIAJORDIISABELXESCOELS VIÑETADAVID

MIGUEL

video promocional https://youtu.be/Ha8FkiQ2gNg


PEP MOLINERImpremta EgarGrafic

civera&campoy
eledevall.gif (169×72)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener