El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 22 de juny de 2020

Entrenament Individual "Mossenaire" del 15 al 21 de juny

Doncs la setena setmana a conclòs amb les vostres aportacions valuoses. Ens fa molta il·lusió tot el que ens envieu, i aquestes setmanes que no us podem veure, tocar, abraçar, com a mínim gaudim de les vostres fotos, fetes segur, pensant amb la gran quantitat d'amistats que ara no tenim l'oportunitat, com abans, de poder tenir prop, i perquè no ens oblidin. Ens queda la vostra foto, que té per nosaltres un valor incalculable. D'aquí a uns anys reviurem aquests moments i ho explicarem com a part de la història que ens ha tocat viure. El més important, per a nosaltres, és que tan vosaltres com les vostres famílies supereu aquests moments i que córrer els dissabtes, com fèiem abans, pot esperar. Cuideu-vos i cuideu a la gent que estimeu.

Hem buscat un lloc on explicar el que es pot fer ara en aquests moments amb 122 preguntes i les seves respostes, per esvair dubtes, i el que ens afecta a nosaltres és:

Segons informa el Nació Digital, es pot fer esport a qualsevol lloc de la nostra regió sanitària, en el punt 76. Segons diu, poden córrer plegades màxim vint persones i sense contacte físic, i amb una distància de 2 metres si es camina, i 10 metres si es corre.
Mossenaires no veu com podria fer possible tota aquesta normativa si obrís les convocatòries, i nosaltres us animem a seguir les recomanacions que podeu llegir a aquest link i continuarem a l'espera. De moment, envieu la vostra fotografia perque aquest projecte de "Fotografia Setmanal" i no perdre el contacte, mentre tot aquest estat d'alarma evolucioni positivament.
Espero que entengueu que les convocatòries, Mossenaires no les farem, perquè sempre som més de vint-persones i aquests deu metres ens resultaria complicat per no dir impossible. Sap greu, però de moment continuem igual. Esperem pacientment.
Txell Castañé

Jaume Fontanet

Enrique Moratalla

Jordi Mas

Joan Solé-Pla

Glòria

Joan Bellart

Montse&Montse, Paco, Jose Luís

Isabel, Susana, Rosa

Carme Valldeperas

GabyCarmelo Luque

Manolo Navas

Antonio Mayorgas

José Manuel Garcia

Andriu Fernández

Jordi Mas

Teresa Cámara

Rosa

Nacho

Joan Forte i Milú


Josep Moncunill

Anna Cos

Marc Salas


Silvia Jiménez

Silvia, Andrea, Carla, Berta, Paula, Marta

Josep VandellósEva Cantero

Inma Morales

Miguel Sampietro

Isabel Font

Xesco Garcia

Juanjo Fernandez

David i Jordi Viñeta

Nicolau Serra

Pepa

Germà

Josan

David i Jordi Viñeta

Cris Múrcia

Marta Cirera


Fran Frutos

Fran Frutos

Jordi Mas

Marc Otero
Esteban

Pep Moliner


Impremta EgarGrafic

civera&campoy
eledevall.gif (169×72)
Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener