El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 15 de juny del 2020

6 Setmana i, vols veure "Mossenaires?

Sí, sí, sí. Us veiem molt actives i actius i les vostres imatges reflecteixen que feu esport del bo i que el voleu compartir amb les vostres amigues i amics que esperen aquest moment, és a dir ara, per saber que continueu fent de #Mossenaires. Aquella filosofia que al llarg dels anys hem anat aprenent els uns dels altres i que consisteix a compartir. Si ara no podem fer la trobada, per extremar les precaucions i que és pel bé de tothom i això se'ns està fent dur, però no deixarem de fer possible que la gent sàpiga que hi som. Que cada setmana enviem una imatge que confirma que esteu fent projecte. Que no voleu que això s'acabi i que crideu des de les vostres cases, que no. Que Mossenaires encara és viu. Que no voleu que això mori, i feu el possible i una manera evident és aquest munt de boniques imatges que estem rebent i que ho confirma.

Hem obert una mica més el marc de la fotografia i si veieu que no esteu per terres Mossenaires, també us animem que ens envieu des d'allà on vosaltres creieu que ens farà despertar el vostre record. Siguis d'on siguis, i des d'on puguis, no deixis d'enviar-nos la teva imatge per recordar-te i recordar-ho a molta gent que està desitjant poder-te tocar, abraçar i que ara de moment encara pren precaucions.

Que passeu una bona setmana i la setena ja ha començat, i la bústia ja espera la vostra aportació a modus de fotografia, que rebem amb els braços i els ulls ben oberts. Vinga, que el món no s'acaba i el millor està per venir. A reveure.


Sisena setmana de projecte i us veiem fantàstiques i fantàstics!!. Com bé diuen, ja queda menys per trobar-nos tots plegats.


Anna Cos

Txell

Jordi Mas

Icos i Balme

Òscar

Rosa

Joan

Sergi

Xènia


Ximena

Avelí

Joan Forte


Bego

Pilar

Albert

Miquel


Antonio

Niccolau

Silvia

Familia Sílvia


Josep Moncunill

Enrique

Manolo


Carme


Eva

Joaquin

Miguel

Inma

Jaume

Pau

Jordi

Raul

Marta

Cris


Jordi

Nicolau

Josep

Sole

José Luis

Paco

Isabel

Xesco

Julian

Fran

Maite i filla

Silvia

Jordi

David

Eva

Esteban

Felisa i amiga


Bet, Amiga i Felisa

Carmelo

Miquel

Juan Carlos







Pep Moliner









Impremta EgarGrafic

civera&campoy




eledevall.gif (169×72)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener