El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

diumenge, 1 de novembre de 2020

Dins vostre també hi ha una estrella

Una poma ha estat aquest nexe d'unió entre totes i tots nosaltres, i us volem agrair que ens heu fet vibrar amb les vostres fotografies i com sempre diem, no cal que facis els reptes que proposem. Amb aquest tan sols busquem aquell joc que ens fa unir-nos molt més en aquesta setmana en concret.

Publicàvem un conte a modo de vídeo i si l'escolteu, veureu que dins de cada poma hi ha una estrella i dins vostre també. Gràcies de nou i ja que la poma us ha quedat tan bé, estem pensant amb alguna cosa que ens faci pensar que entre tots ho aturarem. 

Va repte i fàcil, fàcil.

Ves al lloc que més t'agradi i obre la mà amb les cinc dits i que sembli que ho estàs aturant. A veure que se't acut. Ahh!!, i si no envies repte, ens envies igualment la teva foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener