El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

diumenge, 1 de novembre de 2020

Dins vostre també hi ha una estrella

Una poma ha estat aquest nexe d'unió entre totes i tots nosaltres, i us volem agrair que ens heu fet vibrar amb les vostres fotografies i com sempre diem, no cal que facis els reptes que proposem. Amb aquest tan sols busquem aquell joc que ens fa unir-nos molt més en aquesta setmana en concret.

Publicàvem un conte a modo de vídeo i si l'escolteu, veureu que dins de cada poma hi ha una estrella i dins vostre també. Gràcies de nou i ja que la poma us ha quedat tan bé, estem pensant amb alguna cosa que ens faci pensar que entre tots ho aturarem. 

Va repte i fàcil, fàcil.

Ves al lloc que més t'agradi i obre la mà amb les cinc dits i que sembli que ho estàs aturant. A veure que se't acut. Ahh!!, i si no envies repte, ens envies igualment la teva foto.

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener