El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 16 de novembre de 2020

Mossenaires amb Mascareta

La mascareta forma part del nostre equipatge i és un element que s'ha demostrat efectiu en l'ajut en contra la propagació del maleït virus covid19 i es feia una proposta Mossenaire de veure quin aspecte teniu una vegada la porteu. Era inimaginable fins fa vuit mesos que hauríem d'anar per tot arreu amb aquest element i que la persona que menys t'esperes pot ser portador del virus i gràcies a aquesta barrera no anirà a més. Inimaginable i agraïm que a part de fer esport, compartiu amb tots nosaltres les vostres fotografies.

Gràcies, de nou, per acceptar aquest joc i com tenim costum de dir, ens fem una idea d'ho dur que s'està fent no poder entrenar en grup, com tants anys havíem fet. Un bri d'esperança es comença a obrir veient el panorama mèdic i d'investigació, però a hores d'ara continuarem divulgant la necessitat de tenir aquesta i moltes altres precaucions.

Proposta que ara us fem, amb el benentès que envieu les fotografies que a vosaltres us agradin, però hem pensat en la següent proposta:

"Quan veieu un arbre que us agradi, us hi abraceu. Li feu una bona abraçada. Ja que no ens podem abraçar mútuament com abans, ho farem a un arbre: gran o petit, prim o gruixut. Li podem parlar, i segur que tu sabràs molt bé quina creació fotogràfica vols compartir aquí: va, no dubtis en fer-te aquesta fantàstica fotografia abraçant a un arbre", d'acord?
Anna CosAnna Cos

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener