El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

diumenge, 8 de novembre de 2020

Mossenaires, aturem-ho!!

El gest de parar la mà, és el que fa que entenguem que també en la nostra voluntat i a les nostres mans està a posar fre a aquesta bogeria que ens ha canviat la vida a tothom. Per més que volem aparentar normalitat, aquesta no la tindrem fins que aturem la propagació d'aquest element indesitjable anomenat covid19. Aturem-ho entre totes i tots!! .

Gràcies per prestar-vos a fer la fotografia que ens dona esperança en que, sí. Més d'hora que tard s'aturarà i mica a mica confiem en retornar a l'antiga normalitat.

Però ara us preguntareu: i la setmana que ve, què?

Pensem que no serem massa originals, però a veure que tal us queda:

 Cada dia i moltes hores anem amb la cara tapada que gairebé ni se'ns reconeix i tothom sabem perquè: "LA MASCARETA".

Doncs si: li donem protagonisme a la mascareta

Idees: Per exemple Mascaretes de moda, amb colors i elegància. Mascaretes blanques, negres, vermelles, grogues, blaves i posades amb gràcia i sense cap gràcia. Orelles torçades per la maleïda goma. En fi: segur que tu tens millors idees i fent la foto en aquell indret que a tu tant t'agradi. Fes volar la imaginació i afanya't a enviar la teva fotografia!!!
Marta Cirera, "Et passo foto a crit de Prou! Alcem-nos i aturem-ho tot!

Miguel i SebasAnna Cos,Stop al corinavirus"

NachoAnna, Carme, Cinta

Susanna  VargasJoan Bellart

Cap comentari:

Publica un comentari

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener