El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 19 d’abril de 2021

50 Setmanes de Pandemia amb Mossenaires


Si una cosa sabem, és que l'esport i la natura donen molta satisfacció. Oportunitat de trobar-se molt millor i és sabut que és molt saludable, i parlant de saludar: gràcies a el vessant de l'esport que hem triat, tant córrer com caminar, ens ha donat l'oportunitat d'eixamplar la coneixença d'una bona colla d'amistats, que malgrat la pandèmia, i que ara no podem tenir com abans, però cada vegada veiem més prop que la ciència està a punt de guanyar una batalla i ens donarà l'oportunitat de continuar gaudint d'excelents persones. No està tan lluny.

Aquesta setmana hem rebut un conjunt de fotografies on se us veu prou bé i en forma, en camps, muntanyes, racons, coves, cims, fonts i tot això ens ha fet gaudir de les vostres aportacions. Moltíssimes gràcies.

Però, la cosa continua i ja pots enviar la teva propera fotografia. A veure amb què ens sorprens i si fa dies que no envies: aquesta setmana ho pots fer, i si coneixes algú a qui li agradi el projecte que entre totes i tos portem, convida'ls a fer-se una fantàstica fotografia, com les que aquí heu anat poden veure.

Encara no has enviat la teva? Va que segur que ens tornes a sorprendre. L'esperem!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener