El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 5 d’abril de 2021

Mossenaires i la quaranta vuitena a Setmana Santa

Aquests dies de Setmana Santa, Mossenaires no ha parat i s'ha bellugat per tota la geografia catalana i ens regalen les seves imatges, que comparteixen amb tothom per animar-nos i saber que estem units, d'una manera o altre. Si fa un any per aquesta època no es podia sortir enlloc més enllà de les deu, aquesta ha estat generalitzat que ens hem mogut i sortit a fer esport i gaudir de la natura, com estàvem acostumats. Per molts llocs s'han vist aglomeracions, de les quals a cop d'espardenya hem anat sortejant, trobant aquells racons on gaudir del privilegi de la natura, esport i amb força precaució ha estat ben diferent d'altres anys. Quan hi hagi més immunitat, es podrà dir que la normalitat estarà prop. Encara funcionem com ens diuen que fem.

Avui les imatges han estat des de llocs força variats, i tant al vídeo com a peu de foto, s'ha fet un recull de noms dels entorns que ens heu anat dient, així com de Mossenaires que ens fan partíceps i fan possible aquest projecte, que perdurarà en el temps. De nou gràcies i la Setmana Santa tanca la nostra quaranta-vuitena setmana d'entrenaments individuals Mossenaires.

La setmana vinent seguim amb foto lliure, i sempre ho és. Quan diem alguna cosa, serà per sentirnos encara més unides i units. Estigueu al tanto que aviat la farem. De moment: foto lliure i ja la pots enviar si vols sortir al vídeo promocional dels divendres. Va, Va va!!! 
Anna Cos a Platja d'Aro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener