El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 12 d’abril de 2021

Portem 49 setmanes d'entrenaments Individuals

Cada setmana voldríem començar donant la notícia que tot es normalitza i tornar a fer propostes multitudinàries per #correrxerrar i #corrergaudir tothom i compartint aquests entorns prop de la masia de Torre Mossèn Homs i que durant més de vint-i-vuit anys i des dels seus entorns ens havia vist fent dissabtes memorables. L'esperança hi és, però malauradament les notícies avui dia no són favorables, per més que vulguem, i ja anem per la quarta onada i les ucis són plenes, vol dir que les coses algú no les està fent bé, ja que cada cop que obren l'aixeta i la gent té més contactes socials, la cosa s'esvera. Vol dir que ens quedem amb els bons desitjos i que sembla que gràcies a les vacunes que dins dels organismes de la gent crearan aquests soldats necessaris per lluitar per aquest maleït Covid-19 que tants estralls causa i està causant a la salut de la gent i també a l'economia. Des d'aquí els nostres ànims, que encara que siguin poca cosa, hi volen ser. Ànims que estem més aprop.

Les fotografies que ens heu enviat, totes són genials i com ens alegrem de veure que feu esport i que ens ho voleu compartir. Ens fa molta il·lusió veure que teniu aquesta constància i us continuem animant que continueu regalant-nos les vostres imatges que ens omplen d'esperança.

Tornem a fer foto lliure per la setmana vinent, que ja serà la cinquantena setmana de fotografia individual. Vinga, que segur que serà ben bonica.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener