El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 24 de maig de 2021

55 setmanes de suma i segueix

Cert ambient d'eufòria esportiva es comença a detectar entre amics i familiars i ve donat perquè les notícies entorn de la covid-19 sembla que van millor encaminades. Veiem que es van traient restriccions i gaudim de les vostres fotografies, ja, en curses i llocs que fa un any eren impensables, i les revivim ben bé com si fossin nostres. Us estarem infinitament agraïdes i agraïts de què ens manteniu la flama ben encesa i ens manteniu a Mossenaires, tan ben informats. 

Esperem que no es torci i que, tal com anem albirant, sembla que estem més prop del final d'aquests temps que hem viscut gairebé acordonats per tot aquest seguit de mesures, que el que pretenem és prevenir i ajudar a vèncer aquest coronavirus. 

Si vols contribuir en aquest projecte, que està latent a l'espera de que ja tinguem tots els permisos per anar com fèiem els dissabtes amb colla. Ara, al aire lliure, sembla que les colles ja poden ser més grans, tot i que encara no. Tampoc sabem si tornarà a ser el mateix. Però no avancem esdeveniments. 

De moment, continuem demanant-te aquest esforç del fet que ens enviïs una fotografia teva i animis a més gent, per ampliar el nostre coneixement i no oblidar-nos. 

Gràcies i ja pots enviar la teva propera fotografia.
Josep Vandellós i el seu repte de pujar 64 moles, quan en duu 47Josep amb 49 moles es troba a l'Anna, que el va inspirar en aquest repte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener