El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 10 de maig de 2021

Gràcies per tot un any Mossenaire!!

Aquests dies va ésser l'aniversari del què escriu i fa just un any, el mateix dia va ser el dia que se'ns va acudir i que pensàvem que podíem iniciar un projecte, que com a molt tres o quatre mesos. Els hi vaig dir a dos amics: Anna Cos i Joan Forte, amb grups com '"Et seguim" i "Runparadis i sense dubtar-ne em van dir endavant. Heu estat al costat d'aquest projecte, així com moltes amigues i amics que cada setmana. Sense les vostres aportacions, Mossenaires ja no existiria. Doncs si: fa un any i comencem a intuir que si estem protegits i amb més garanties la cosa s'anirà normalitzant. També hem de dir que hem après sopar d'hora, pels tocs de queda, a córrer soles i sols, i a fer recorreguts per tots els voltants dels quatre punts cardinals dels nostres pobles, en el meu cas Terrassa. Hem après a anar a córrer de 6 h a 10 h, o a partir de les 10 h. Hem après molts recorreguts nous dels nostres parcs naturals de Sant Llorenç i l'Obac, i el de Montserrat. Hem trobat a faltar aquells grups i converses que teníem, i ha estat tot complicat de gestionar.

Ja sé que pot cansar pensar que encara n'hi ha per dies, però encara diuen que no podem anar més de sis, i Mossenaires no s'entén sense aquell bullit d'amigues i amics dels dissabtes. Ens quedem esperançats.

Continuem amb les fotografies, i esperem les vostres i a veure si animeu a gent, per no perdre la seva visió.


David Hernández


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener