El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que "Mossenaires" ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim tot el dia per anar-nos-en a fer una foto que ens uneixi, que ens recordi que estàs recolzant aquest nou projecte. S'inicia una nova etapa en temps d'estat d'alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l'acceptació del nou projecte mossenaire. Si no us va bé arribar a Torre Mossèn Homs, ens l'envieu des de qualsevol lloc.

dilluns, 17 de maig de 2021

Cinquanta Quatre!!!, setmanes !!! Mossenaires !!!

Hom pot imaginar que cada dia estem més il·lusionats a veure com de mica en mica córrer a l'exterior i amb mesures, fa que s'obrin calendaris de curses que estaven tancades. Veiem a amigues i amics que ja estan participant i conviuen, amb gent que també estava esperant que amb suficients garanties, es pogués estar competint, tot i que nosaltres, Mossenaires, encara no farem convocatòries de dissabtes de moment, donat que ens basem en el #correrxerrar i #corrergaudir. Ara, per quatre dies que creiem que queda, no volem precipitar-nos fins a veure-ho clar i també ens adonem que també us ho passeu bé, sense les nostres convocatòries, gràcies a l'esport.

Gràcies per les vostres fotografies i per la vostra comprensió !!!

Per la setmana vinent esperem rebre'n moltes més, i que animeu a les vostres amistats i digueu als quatre vents que veiem amb optimisme que les corbes de la pandèmia experimenten millora i ja, el coneixement, fa que podrem superar córrer individualment.

Va, posa a punt la teva fotografia, i envia-la a Mossenaires, que et volem seguir veient feliç. Gràcies
Miguel Moreno


Juanka
Germà i Pepa

Família Codinas DonadeuCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener