El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 9 d’agost de 2021

Anar fent estiu... i tu?

Quan ja estem prop de l'equador de l'agost, un mes on tradicionalment hi ha més gent de vacances i desconnectant de les rutines diàries, el racó Mossenaire es nodreix de les vostres aportacions, on demostreu que l'esport hi és ben present i que trobeu entorns de muntanya i també marins, on gaudiu de les ben merescudes vacances en un any que no serà fàcil d'oblidar.

Veiem lluny quan ens trobàvem un dissabte rere l'altre i en cap moment ens hagués passat pel cap la situació que s'està vivim.

Acabem de veure les Olimpíades de Tokio 2020 (l'any 2021), i quan van ser ajornades per la covid l'any passat sens ha fet molt estrany veure estadis i pavellons totalment buits d'espectadors. Tan sols la presència de la premsa i ho hem seguit per la TV. Han posat els seients de diferents colors, i semblava que hi havia gent. Però no.

Immersos en la cinquena onada i no veiem si en vindran moltes més. La mascareta forma part del nostre equipatge, i ens preguntem entre nosaltres si anem vacunats i quina portem. Quan escoltem la ràdio, tele i premsa, el tema habitual és la covid.

Bé: aquí no ens volem desanimar i no volem oblidar-nos de ningú, i quan rebem les vostres fotografies ens dóna la sensació que no ha passat tant de temps. Continueu enviant fotografies i gaudiu tot el que pugueu de l'esport i la natura, i si esteu de vacances, que siguin ben bones. Gràcies per ser-hi, tant si ens envies com si ens segueixes, per nosaltres ets important.

A fer Xurros a cal Robert's
Molts dissabtes quan acabem d'entrenar anem a buscar Xurros, xocolata, patates fregides, cotnes, sucs de taronja. Lloc recomanable del nostre Mossenaire Robert


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener