El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 16 d’agost de 2021

Setmanes amb molta escalfor

Aquesta setmana és quan hi ha més festes majors arreu, i també quan més gent té uns dies de vacances i ara Mossenaires, se n'alegra de rebre dels quatre punts cardinals fotografies que refresquen la nostra existència. Aquesta setmana han declarat com a no recomanable anar al moltes zones boscoses i ni cal dir que fer cap foc. El risc és molt gran, i qualsevol oblit o negligència pot posar en perill habitatges, masies, boscos, bestiar i infinitat d'animalets que habiten els nostres boscos, i ja des d'aquí ens en fem ressò que fins a millors notícies climatològiques, millor no anar-hi. Gràcies per seguir les recomanacions. De fet si hi aneu, us hi trobareu ADF, forestals, i cossos de seguretat

Ens ha agradat molt les fotografies i segur que encara ens n'enviareu moltes més, aquesta setmana. Vinga anima't, i anima a les teves amigues i amics a formar part d'aquest conjunt de fotografies Mossenaires.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener