El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 23 d’agost del 2021

Pinzellades de futur Mossenaire

Estem començant a sondejar als que estimeu i us ha agradat i agrada aquest projecte "Mossenaire", que tot i les seves transformacions, s'ha anat mantenint. És mèrit vostre.

Va ser un 6 de març de 2020 quan vam fer el darrer entrenament i va coincidir amb un premi que vaig rebre i gràcies a tots i cadascú de vosaltres i vaig creure que era un bon punt final per "Mossenaires".Avui ja estem posant fil a l'agulla i donat que la covid ha vingut per quedar-se, haurem d'aprendre a fer les coses i necessitarem molt d'ajut per sortir-nos-en. Ja tenim dia de tornar-hi, anirem donant detalls de com intentarem fer la coses, i necessitarem molt d'ajut per fer-ho bé i si voleu anar donant un cop d'ull, i tot i no ser vinculant, cada setmana ens haurem d'inscriure al lloc aquest: 
 


El dia que he previst començar és el 11 de setembre i estic donant voltes i he fet un esborrany d'inscripció als entrenaments: 

La idea és de que els que vingueu m'ajudeu uns als altres a dir que: donat que la covid ha vingut per quedar-se, hem de posar-hi de la nostra part. Els entrenaments demanaré els nom, correu electrònic i telèfon, per tenir control de la gent i per si passés quelcom, com ara tenir d'avisar a algú per qualsevol tema. Com el el projecte "Mossenaire" evoluciona i es modifica, enguany havia pensat:

1. mantenir la foto setmanal que ara s'està fent, més que res per la riquesa que ha representat pel grup i pel qui li vingui degust aparèixer a les cròniques setmanals, tot i no poder venir. 

2. demanar sempre a algú que porti també a un grup de caminadors, més que res per allò de que no tothom pot córrer i  tenim algun/una Mossenaire que vindria si hagués caminada

3. I el ja conegut: 1h (aprox), 10 quilòmetres corrent.

De moment trec al "Mossenaire d'honor", donat que no em veig capaç de tot, i obert a canviar criteris per millorar la trobada social, que tan sols preté donar qualitat a les nostres vides, amb el contacte amb la natura i l'esport i el plaer d'una bona conversa

Moltíssimes gràcies per tot i espero veure't ben aviat amb el nou projecte, que encara vaig pensant. Enorme abraçada!!! Pep 


Pep Moliner, pensant al camp baseTxell Castañé.    Pont del diable👿 . Tarragona.

Bet AlcaldeIsabel Vergara

Pau Margarit
Pau MargaritCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener