El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 28 de febrer del 2022

Parc Pep Ventura de Matadepera

Un circuit nou, i anem buscant llocs de parada on poder fer un bon traguet d'aigua, i per primera vegada Mossenaires s'aturen a la parc Pep Ventura, on a més podem veure i utilitzar jocs de parc, com espatlleres i per fer unes bones dorsals, i enfilar-nos a un pal. De fet, hem vist com la Montse, Jordi i molts de vosaltres teniu un domini absolut i ha estat divertit veure-us fer servir aquests jocs. Gràcies per fer el circuit i fer-nos ho passar bé, rient en tot moment. Bona teràpia per començar a gaudir del cap de setmana. Hem enfilat l'anella verda i estrenat el nou carril de recent creació a la carretera de Castella, augmentant la seguretat pels que hi passem. La riera de les Arenes fins a Matadepera, i corrent pels carrers de la urbanització fins a la font. També passant pel bell mig del poble, ajuntament i en nou quilòmetres i escaig de nou al nostre camp base, on hem esperat als Mossenaires caminants, que han xalat d'allò més. Podreu veure i baixar-vos el circuit al llarg d'aquesta crònica.

A la sortida ens ha visitat un mestre de l'atletisme a Terrassa: en Josep Mirabet, del que molts de nosaltres vam aprendre racons del nostre Parc de Sant Llorenç i la Mola, així com a posar-hi nom a racons que no coneixíem i apreciar quin meravellós entorn tenim. Gràcies, Josep, per haver-nos obert el camí a molts, entre ells a mi, i per mantenir-te tan jove i no m'he cregut l'edat que m'has dit que tens. Au va!

Us esperem el dissabte vinent i ja està la inscripció oberta. Afanya't, que ens agrada veure't







 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener