El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 11 de maig de 2022

Entrenament florit

Ja estem a plena primavera i es nota en moltes coses. Per exemple, a primera hora ja tenim molta claror i si fa sol, sol què tenim. Els camps són molt verds i veiem flors arreu. De pol·len també anem servits, sobretot els al·lèrgics: parietària, roure i cladosporium a nivells màxims. I quina meravella que la colla sempre la veiem força animada. Abans de sortir, ens fem fotos els que caminaran i els que correran, amb la nostra bandera.

La nostra amiga Mayo, ha patit un xic per la calor que feia, i agraïm a un senyor que ens l'ha acompanyat amb el seu cotxe fins a Can Mossenaire. Moltes gràcies!!


Recordem i que molts ens pregunteu si cal continuar-se apuntant-se cada setmana a l'entrenament, i diem que si, donat que podem fer més previsions i ajudeu al projecte. En pocs moments ho podeu fer a la nostra web i també a http://insripcio.mossenhoms.be  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener