El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 18 de maig de 2022

Font dels plàtans amb Mossenaires

No costa saber que qui ve a córrer en grup, ho fa perquè en aquest racó de món hi troba aquell caliu per fer alguna cosa més que esport. Baixar per aquest recorregut, en una setmana en la qual la calor ha estat el que ha predominat, i descobrir aquest torrent i racons com la font de capellans, on alguns ens dona la sensació de travessar llocs fresquíssims del Montseny, i fer una paradeta i fonda a la font de Capellans, i quan arribem a la font de plàtans, que hi arribem una vegada hem baixat pel torrent de Ribatallada on sempre ens sorprèn la cascada que ens ofereix la font,  i els rierols ben divertits i que  que hem anat saltant mentre corríem de baixada.

Contents de rebre fotografies de Mossenaires que han fet durant la setmana, tant d'entrenaments com de curses i campionats. Moltes gràcies.

La colla de la gent que camina i la que corre, es fan la fotografia de record abans de sortir, i al llarg d'aquest reportatge us ofreim el recorregut, per si algun dia el voleu fer.

Ara ja pots apuntar-te per dissabte. No esperis a darrera hora, i recorda http://inscripcio.mossenhoms.be


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener