El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 6 de maig del 2022

Progressem adequadament

Ara ja surt la crònica, poques hores abans de la pròxima trobada i aquesta setmana més tard de l'habitual, però amb la bona notícia que tot va bé i que anem millorant adequadament. Hem tingut algun problema de salut, però passada una setmana, podem dir que estem molt millor i ara ens centrem a la crònica d'aquest dissabte que vam fer dos entrenaments: qui va caminar i qui va córrer. Els dos grups amb el mateix objectiu: una bona excusa per fer esport, companyonia i estimació a la natura. I sobretot, xerrar i xerrar molt. Hem tornat a demostrar que la trobada serveix per a moltes coses: trobar aquell racó on compartir bons i mals moments i, repetim, que les coses milloren i si a més es fa el possible per millorar.


Agrair-vos el vostre suport i que feu possible una vegada més, que la trobada ens hagi servit per fer tot molt millor. Recordeu que anem rebent fotografies de mossenaires que no poden venir i volen ser presents al projecte i sempre demanem, si us plau, que us apunteu, donat que podem fer millors previsions i ens ajuda molt. Vol dir que si encara no ho has fet, et donem un lloc on fer-ho amb facilitat i el dissabte a les 08:00 en punt compartirem de nou i ho farem possible..

Recorda: gràcies per apuntar-te a http://inscripcio.mossenhoms.be




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener