El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 24 de novembre del 2022

Correm i caminem amb Mossenaires

Sembla que finalment arriba el fred i ens fa anar un xic més abrigats, amb els mateixos criteris quant a passar una estoneta plegats. Tant els caminants com els corredors, han fet els seus habituals recorreguts, els uns cap al torrent de la Grípia i els altres a Castellarnau, passant-ho igual de bé i de mostra al final, quan fem balanç, que la gent se la veu que ha gaudit. Si tu, que ara ens llegeixes, et fa cosa venir: no en dubtis i el dissabte que et quadri i et vagi bé i sense compromís, t'esperem.
http://inscripcio.mossenhoms.be

Com cada setmana fem un reportatge de record, per rememorar i tornar a fruir, així com un vídeo on fem el recull. Continuem rebent fotografies d'amigues i amics, que ens fan arribar les seves fotografies i que també publiquem. Aquesta setmana s'ha disputat una important cursa a la nostra ciutat, cursa per a la infància i també en tenim testimoniatge.

Molt bona setmana i continuarà....
Mira el video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener