El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 17 de novembre del 2022

Pugem a Can Candi

Quan arriba de nou un dissabte a les 08:00, penses en què es pot fer a aquesta hora i segur que infinites coses. Però uns quants ho tenim clar. Conjuminar el que sabem: companyonia, natura, esport i converses a dojo i ja tenim el que volem: donar vida a la vida. Si després de tants anys ens anem posant d'acord i encara que no es pugui venir, segur que als que passeu alguna vegada per Can Mossenaire, a aquesta hora ens dediqueu algun pensament. Gràcies de nou per fer-ho possible.
Començo el reportatge des del punt on moltes vegades quedo amb el meu amic Jordi, al Monument a la Dona Treballadora i que puguem a poc a poc fins a on ens aplegarem tota la colla. Fem un bon escalfament i anem petant la xerrada fins que ens trobem. Llavors, i tal com moltes vegades us repeteixo, passem llista i així sentim que organitzem alguna cosa més que anar córrer amb gent al costat i li podem posar noms i cognoms, gràcies a aquest esforç que ja feu força amistats d'apuntar-vos i que tan us agraïm. Ens va molt bé.
El recorregut de la colla de córrer, és dels més llargs com és pujar a Can Candi, i surt una mica més d'onze quilòmetres, però val molt la pena tant per les vistes des d'aquest lloc privilegiat de la nostra estimada Terrassa.
La colla de caminants s'han passejat a bon ritme per Can Bonvilar, amb un total d'uns cinc quilòmetres i mig. Un èxit el grup de caminants. Gràcies per fer-ho possible.
Volem felicitar a en Josep, Joan, Pep que han anat a fer la marató d'Atenes i que ens han fet arribar les seves fotografies. Gràcies i enhorabona!
També hem tingut Mossenaires a la Behovia Sant Sebastian, Manuel i la seva muller, Mar i Guillem. Gràcies per les fotografies.
També les fotos de la Carme, que ens delecta amb la seva participació a Cunit i èxits setmanals i entrenaments amb amigues i amics, com en José i la Transi.
I en Miguel Moreno, amb el seu entrenament diari.
I recordem amb el cartell de la VII Cursa Solidària per a la Infància, que es celebrarà a Parc Vallès aquest diumenge i que anirem a fer, organitzada pel centre d'Esplai Guadalhorce i que us podeu apuntar fàcilmentt    https://cursainfancia.com/
I com sempre, ja us podeu apuntar per aquest dissabte a http://inscripcio.mossenhoms.beAl Monument de la Dona treballadora
Clica Vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener