El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 10 de novembre del 2022

Fent camins

De vegades passem aventures, pel fet que hi ha camins que no esperàvem que estiguessin plens d'arbustos i branques caigudes, com avui ha estat i que agraïm que heu afrontat amb riures, però a punt de girar cua. Hem fet un bon grapat de corriols i passat per llocs emblemàtics pels Mossenaires, com la font de l'Argelaguet i sempre observats per la imponent Mola, que en tot moment la tenim allà. Mirant sempre de no fer més enllà dels deu quilòmetres, avui deu sis-cents, i destaquem la qualitat i quantitat de conversa que anem practicant mentre fem aquesta històrica trobada. De vegades fem l'exercici d'escoltat el pas de Mossenaires, i la remor de la conversa és el més característic i que no falti.

També els Mossenaires que caminen han fet els aproximats sis quilòmetres i sempre amb noves incorporacions com la Carme, que repeteix de nou i feu també un esport on es respira bon ambient i també aire pur, que ens ajudarà a començar de manera excel·lent el cap de setmana.

A l'arribada tenim l'Eva, que ens ve a veure i fa un tomb prop de la Masia de Torre Mossèn Homs.

Continuem demanant fotografies d'allà on vulgueu, i en rebem sovint de la Carme, Miguel, José, i us continuem animant que ens les envieu, com p a foto@mossenhoms.be

I per finalitzar, agrair als que feu l'esforç d'apuntar-vos per endavant, que ens dona menys feina a l'hora de preparar-vos una jornada esportiva el màxim d'exitosa. Gràcies i ara ja estan obertes de nou les inscripcions a: http://inscripcio.mossenhoms.be
Juanjo i Carme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener