El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 18 de gener del 2023

Can Mossenaire a can Roure

La principal novetat de la trobada, sou vosaltres. No hi ha dos dies iguals a la vida. El circuit triat té aquesta novetat de passar per sota el pont, i donar la possibilitat de veure-ho ara en directe. Veureu que avui hem fet un vídeo per veure-ho molt millor. També hem immortalitzat l'edifici de Can Roure, amb foto de família. Que curiós tot plegat. I un moment a la font. Fantàstic!!

Rebem també excepcionals fotografies i col·laboracions. Per exemple les veureu dels caminants, amb sortides de sol espectaculars i volta per la font de l'Argelaguet. També podreu baixar el circuit de wikiloc tant dels caminants com dels corredors. Animeu-vos i si voleu venir el dissabte vinent, et pots anar apuntant, per poder preparar-te millor el circuit .


Clica damunt per veure el vídeo
Primers moments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener