El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 5 de gener del 2023

Últim de l'any

Ja està: ja s'ha acabat el 2022 al sac i ben lligat. Segur que a tothom li han passat coses bones i dolentes, i esperem que les primeres hagin estat més abundoses. Això si, els dissabtes a les 08:00 am fidels a la cita, tenim una horeta per desconnectar i estar amb les amistats, i això hem fet el darrer dia de l'any i que al calendari ve marcat com a Sant Silvestre. Nosaltres no hem deixat d'anar a córrer i caminar, tot i que alguns a la tarda/vespre teníem la famosa Runneada per Terrassa, d'uns 6 quilòmetres pels carrers més cèntrics a parada a l'Ajuntament de Terrassa. Moltes i molts de nosaltres hem fet els dos esdeveniments esportius, el de Can Mossenaire i la Runneada, i crec que ambdós han anat prou bé i ens n'alegrem.

Parlant de l'entrenament, s'ha intentat que no fos molt cansat i hem fet un clàssic, de ni massa llarg ni massa curt, i el que no han faltat són les suculentes converses, que ens fan agafar ganes d'estar bé tota la setmana. El lloc triat, tot passant per la font de l'Argelaguet on s'ha aprofitat una espècia de tió blanc que ens desitjava un feliç 2023 i a on ens hi hem retratat i podreu veure al llarg del reportatge.

Els Mossenaires que caminen sortint passant prop del convent de les carmelites descalces, han fet una ruta nova, gaudint de valent i tots ben calçats.

Esperem que hàgiu xalat i que repetiu i porteu a les vostres amistats a què els coneixem i puguem caminar i córrer al seu costat. Fins dissabte i no triguis a apuntar-te, si encara no ho has fet a http://inscripcio.mossenhoms.be
Entrega al Bandera, de la nostra ensenya
Clica per veure el vídeo

Feliç 2023 de la TransiFeliç any 2023
Carme, Oriol, Judit, Sara i JoanCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener