El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 12 de gener del 2023

Castellarnau amb Mossenaires

Una primera part on els que correm hem anat cara avall que fa baixada i fins a Castellarnau, una urbanització de Sabadell que ens agrada i abans hi trobàvem gronxadors i font, i ara tan sols hi trobem bones converses i un moment de repòs on fer-nos la fotografia de record, on Mossenaires a mig camí fa per recordar una trobada única i intransferible. Llavors de cara amunt, la sempre present impactant silueta de la nostra estimada Mola.

Els caminants han fet un recorregut molt bonic, on han vist néixer directament el sol de l'albada, Una colla que ha gaudit com ve sent habitual del bon ambient Mossenaire que ens caracteritza. Podreu veure al llarg del reportatge que ens il·lustra.

Agraïm les col·laboracions fotogràfiques de les nostres amigues i amics, que configuren aquest reportatge, com són l'Eva, José, David, Nerea, Miguel , Carme.

Agraïm els que ens feu el favor d'apuntar-vos, per facilitar l'organització, i els que ens ajudeu a fer inscripcions de darrer moment, i sobretot a tothom que ens segueix i sobretot els que veniu i feu possible que els dos grups frueixin de tan bona salut, que tingueu una bona setmana, i ens veiem el dissabte vinent. A reveure!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener