El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 2 de febrer de 2023

Llac Petit gelat

Tradicionalment, la setmana de la mitja Marató de Terrassa, moltes amigues i amics el diumenge tenen una bona volta per la nostra ciutat i s'han preparat molt bé per fer una distància de 21,097 km per un circuit que dona a conèixer i fa sortir al carrer a la gent de la nostra ciutat per veure als esforçats esportistes. Esperem que els que l'heu gaudit, us hagi anat bé. Aquest és el nostre desig.

El dissabte abans, avui hem anat a fer un dels circuits que ofereix uns llocs força pintorescos, com són el llac petit, ara que ens fa patir que té poquíssima aigua i a més amb el fred presentava una finíssima capa superficial gelada. Hem destacat avui, des d'aquí, que ens ha vingut en Miguel Moreno de Sabadell, i que cada setmana us envia la seva foto diària de l'entrenament i també hem destacat la presència d'Emilio Sánchez, un dels principals impulsors de la Runneada de Terrassa, que sempre està sent un èxit. Gràcies.

També us agraïm, com no pot ser d'una altra manera, que heu vingut a caminar i córrer i fer boniques xerrades, mentre fem esport. Al llarg del reportatge, podreu mirar el circuit també. Gràcies a tothom

En Jordi ens ajuda a passar llista, amb l'Eva
Clica el video i escolta la música


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener