El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 16 de febrer del 2023

Mossenaires a la Masia de Can Deu

Racons com la Masia de Can Deu, on es respira antiguitat és on hem anat, del rodal de Sabadell. La Masia dona nom al barri de Can Deu, que hi ha just a tocar. Durant anys va albergar un Museu d'Eines del Camp, reconvertit l'any 2000 en Museu de la Vida al Camp, que inclou una exposició d'eines dedicades al conreu del blat, de la vinya i de l'olivera i estances moblades i amb els estris de la vida quotidiana del món rural tradicional. La masia avui també allotja el Centre d'Activitats Ambientals i té una finca de 86 ha, majoritàriament de bosc, que funciona com a parc periurbà. Tots tres equipaments –el Museu de la Vida al Camp, el Centre d'Activitats Ambientals i el bosc de Can Deu– configuren l'Espai Natura Fundació Sabadell 1859.

Podreu veure el reportatge dels llocs on passem, com ara Sant Julià d'Altura, on hem vist amb estupor una quantitat de porqueria que han deixat algú que va fer una calçotadai ho va deixar tot fet un desastre. Podreu veure les fotos.

El grup de caminants, que ha estat molt divertit, han fet una volta bastant habitual, passant per la font de l'Argelaguet.

Us esperem dissabte i per tal de fer previsions, us agrairem molt que us aneu apuntant, des d'ara mateix. Com sempre estem molt contents que ens llegeixis. Fins dissabte!!!, lloc per apuntar-se http:/inscripcio.mossenhoms.be


Clica per veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener