El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 29 de març del 2023

Entrenem i I Cursa de Mossèn Homs

Barreja d'entrenament i cursa. Avui per primera vegada a la història, a la mateixa Masia de Torre Mossèn Homs, hi tindrem dos esdeveniments. El conegut entrenament en grup de les i dels Mossenaires a les 08:00 i una cursa que organitza l'alumnat de Grau Superior de l'Escola d'Hoteleria i Turisme del Vallès Occidental a les 10:00. La cursa ha estat guanyada per en Sebas, i al llarg del reportatge podreu veure el moment i repartiment de premis.

Ens van venint vells amics, com l'Àlex, que feia temps que no el vèiem i donat que l'endemà va tenir la marxa dels tres Monestirs, quina millor manera que fer una jornada prèvia amb nosaltres. Gràcies i esperem veure't de nou aviat

També veureu que els que caminen Mossenaires i els que correm, hem sortit a la mateixa hora i també podreu baixar els diferents recorreguts.

Aquesta setmana tancarem comanda de samarreta i aviat les repartirem.
https://samarreta.mossenhoms.be

També us demanem que us aneu apuntant a l'entrenament del dissabte vinent, totalment gratuït ara des de sempre i per sempre. Vinga, que tenim ganes de veure-us.
Àlex 
Clica la imatge per veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener