El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 21 de juliol del 2023

Font dels Plàtans

No representa cap esforç, tot i haver-hi desnivell, anar a la font dels plàtans a refrescar-nos un xic. I mai millor dit. Sabem que si anem a l'estiu i l'Eva Cantero, tenim remullada assegurada. Quins moments tan espectaculars de l'Eva, que es treu les sabatilles i es posa al mig del toll d'aigua i es refresca i ho fa també amb tots nosaltres. No és el primer any. Ho ha repetit una vegada i una altra, i avui no podia ser menys. Gràcies, Eva per fer-nos riure i ruixar-nos a totes i a tots. El vídeo és ben eloqüent.

Primer hem anat fins a Sant Julià d'Altura, i àrea de pícnic on hi tenim fonts, i amb primera parada. I llavors fins al torrent de Ribatallada i més avall. També ens hem trobat un vell amic amb btt, en Josep Serrano els Sr. dels "propicios dias" i que sempre va amb la seva Wopro i fa una foto diaria ben didàctica i força artística.

La colla que caminen ha estat en la línia fantàstica de sempre, i els caminants Mossenaires s'han posat a perseguir en Josep Mirabet, que també ens fa fer gimnàstica i estiraments en acabarGràcies a Josep, i gràcies a tothom per la bona predisposició i us convidem i convideu les vostres amistats a venir a fer i els hi dieu que totes les persones són benvingudes, i segur que faran un bon #correrxerrar i #caminarxerrar al nostre costat, i automàticament els hi donem el títol de "Mossenaire", que és qui comparteix i espera i estima la natura tot fent esport, qualsevol dissabte al matí a les 08:00 a la torre Mossèn Homs a la plaça dels Mossenaires.

Gràcies!!! i, ja t'has apuntat? https://inscripcio.mossenhoms.be

Mariona
Clica la imatge de l'Eva per veure el vídeo al Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener