El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 7 de juliol del 2023

Mossenaires dormint a la palla

Mossenaires dormint a la palla.
Els Mossenaires no defallim i continuem portant la flama ben amunt i podreu veure la foto a un lloc del tot original i com no pot ser d'altra manera, en Jordi Viñeta que s'enfila a tot lloc impossible, ara i sempre: pels segles i els segles!!
Ve l'època que la gent fa merescudes vacances, i moltes vegades també de córrer. Però recordeu, si ets Mossenaire, no hi ha ni un sol dissabte a les 08:00 que algú o altre estarà a punt per fer un bon entrenament i un bon #correrxerrar i #caminarxerrar, tot gaudint dels nostres bonics entorns del Vallès Occidental, tot i que el que escriu sempre pateix pel que podrem perdre quan la B40 agafi embranzida prop de la nostra Masia de Torre Mossèn Homs i de la plaça de Can Mossenaire. Així i tot, bé, continuem gaudint, mentre puguem dels nostres entorns al costat que gent que ens agrada i la que podrem anar coneixent.
En Mirabet, de nou agafa el timó del circuit dels caminants i la Nere, a banda de fotografies, ens envia l'itinerari dels caminants. Gràcies a tothom per mantenir quan som poquets la trobada.

Si vols venir, sempre hi ets a temps i si a més t'apuntes, l'entrenament serà millor 

https://inscripcio.mossenhoms.be

Clica al damunt per veure vídeo Mossenaire al Youtube

Sortida a les BollusesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener